Čo sa mi páči: pohodlie, vzhľad, spotreba, ...
Čo sa mi nepáči: palubný počítač - jeho položky a parkovací asistent (bez grafiky, za šialené peniaze). Škoda, že to nie je ako v návode na obsluhu.
Problémy: "klepotanie" v ľavom prednom stlpiku pri rýchlosti nad 120, odstránené v rámci záruky.
Zadný parkovací asistent má spozdené reakcie, veľmi neskoro reaguje (má niekto podobné skúsenosti?).
Celkovo spokojnosť. Auto používam skoro každý deň.

Co se tyce palubniho pocitace, tak je fakt ze graficky neni nijak extra povedeny. No i kdyz podobne je na tom hodne aut. Ono se neni cemu divit, prece jen Jecko uz ma za sebou par let existence
 Co se tyce palubniho pocitace, tak je fakt ze graficky neni nijak extra povedeny. No i kdyz podobne je na tom hodne aut. Ono se neni cemu divit, prece jen Jecko uz ma za sebou par let existence  U parkovaciho asistentu nejake zpozdeni neregistruju, v klidku dam zpatecku a uz si pipa jak o zavod
 U parkovaciho asistentu nejake zpozdeni neregistruju, v klidku dam zpatecku a uz si pipa jak o zavod  Spotrebu mas peknou a taky ti jak pises nesedi vypocet s realitou. Me nesedi cca o 0,5 litru coz me sere
 Spotrebu mas peknou a taky ti jak pises nesedi vypocet s realitou. Me nesedi cca o 0,5 litru coz me sere  Hacko na tom bylo lip, takze tohle se jeste budu snazit doresit
 Hacko na tom bylo lip, takze tohle se jeste budu snazit doresit