Mate aj Vy problemy s prednou maskou? Je brutalne nizko, staci vacsia prehlbina na ceste a stale ju chytnem zospodu... Dnes som pozeral na ine auta a tak nizko nebolo ziadne.. Este prihoda, isiel som dole zo zdvihaka s pneuservisu a taktiez som fajne drbol predok o dvihak a zacina ma to vytacat...
to xavier: zaujimalo by ma ako ty chodis stym autom na ryby ked ja mam problem po hlavnej ceste
Naposledy upravil(a) Dark69 dne 04 úno 2017, 17:17, celkem upraveno 1 x.
Skusim dat aj foto, ale vazne nieje jazda kedy nieco neskrtnem.... Predtym som mal Peugeot 307 a ten mal vysoke sedenie a aj podvozok....Stym som presiel vsade bez problemov....
Na astre mi len odpadol lad s predneho kolesa rovno ked som prechadzal retarder, a tak mi chytilo to cely podvozok ze som myslel ze nemam vyfuk (to bolo strachu co sa stalo ) takze asi tak.......na jar ma caka kontrola podvozku ci som nieco neporusal nedajboze....
Já škrtnu občas přes široký betonový retardér,ale to škrtnou výstupky plastu před předními koly. Minimálně.
Jinak se mi to nezdá. Ale něco se mi plete,že v nabídce ceníku byla položka snížený podvozek...Anebo někdo zkrátil pružiny homemade... Faktem je,že i kolem 17 kol má Astra pořád dost místa.Asi počítají s 18 kolama a zatížením vozidla.
Astra J ST Drive 2015 - 1,4 88 kW - B14NEL - CD 600 - Infinity - výhřev sedadel a volantu - kamera
Corsa D Sport 2014 - 1,4 74 kW - A14XER - CD 40 USB - výhřev sedadel a volantu
"RIP" Astra G Sportive 1998 - 1,6 74 kW - X16XEL - Hatchback
Myslis fakt prednu masku, ci tu gumenu listu pod maskou. Tu mam bezne v polovici rozpolenu, ked idem na ryba a zacvaknem ju potom dokopy doma. Spodok naraznika som suchal len jedno obdobie, ked bol rozmoceny teren a brodil som sa kolajmi v blate cca 20cm hlbokymi...ale to siel aj podvozok...a druha vec, roky praxe a adrenalin, ze dnes beru ...najazdove uhly a tak mam uz nacvicene:D auto na rally to sice nie je...to bola 105ka, ale da sa v pohode
tiez som nazoru, ze nemas standard pruzenie. premeraj si svetlu vysku
Škoda Scala 1,6 tdi style, 2019
ex: Astra J ST 1,7cdti DTS cosmo 2014
ex: Astra J 1,7cdti DTJ cosmo 2012
ex: Astra G 1,6 16v LPG
ex: S105L
Tak ako čo ja jazdím s astrou už 2 rok tak nemam problém s výškou, možno že raz som čuchol predny plast pod naraznikom ale to bol nizky obrubník inač nie, tak neviem čím to bude, vezmi meter a zmeraj výšku od asfaltu po spodok toho plastu v najnižšiom mieste alebo výško za predným kolesom na podbehu pomeriam potom aj ja a uvidíš či ti sedí nižšie
Dnes som nestihal foto urobit.....
To xavier: jasne myslel som tie cierne plasty pod naraznikom a aj pred kolesami....
Pozrel som rychlo pod auto a cely kryt pod motorom aj ten predny je doskrabany....dokonca mam aj skrabance v narazniku celkom na spodku.....
Nechapem naco to tak nizko vyrabaju, myslim ze budem mat rovnake pruzenie ako vy len blbo jazdim ...
Teraz pozeram s okna ze sused parkuje taku istu astr, pojdem vecer na obhliadku hehe
aj keby mal seriovo znížený podvozok, tak by to nebolo také hrozné ako popisuje.
skôr máš znížený podvozok aftermarketovými pružinami čo je spravidla minimálne -30mm oproti serii alebo máš nevhodý rozmer pneumatík čo môže spraviť zníženie auta aj o 2cm
OPEL Astra J.....2.0 CDTI 118kW.....6°AT.....r.v. 2011.....http://www.astra-j.cz/viewtopic.php?f=17&t=652