Vůně nového auta
Vůně nového auta
Zdravim,
ti zvas kteri mali to stesti a koupili si auto nove, znate tu vuni noveho auta. Ja svoji astru kupoval pri 30 tis km takze to verte nebo ne, porad vonelo novym autem. Vonelo mi to spis jako nova matrace takze je mozne ze to voni sedacky.
Nemate nekdo doporuceni na nejaky air freshner nebo nejaky cistici prostredek, ktery voni jako nove auto ?
diky
ti zvas kteri mali to stesti a koupili si auto nove, znate tu vuni noveho auta. Ja svoji astru kupoval pri 30 tis km takze to verte nebo ne, porad vonelo novym autem. Vonelo mi to spis jako nova matrace takze je mozne ze to voni sedacky.
Nemate nekdo doporuceni na nejaky air freshner nebo nejaky cistici prostredek, ktery voni jako nove auto ?
diky
Nejdůležitější je dojet vcelku. Spěchání a silnice nejsou kamarádi. Nespěchejte. :)
- Reklama
- Astra - R@SAG
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vůně nového auta
No musím říci, že jak vylezu z auta a dojdu domů a nadechnu se, tak pořád všude cítím novotu nového auta
. Toto jsem nikdy neřešil a Astra J moje 2 zcela nové auto. Ono to tak do 12 měs vyprchá. Aspoň takto bylo u Astry G. Pak jsem kupoval klasické vůně do interiétu auta.

Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J / Grandland X + PSA Motory
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J / Grandland X + PSA Motory
Vona interieru
Citil som to i pri 100tis. Hlavne za tepla koza na sedackach. Teraz to citim tiez. Ale najlepsiu vonu mala i tak stara skodovka. Vona spomienok a prveho soferovania 

Škoda Scala 1,6 tdi style, 2019
ex: Astra J ST 1,7cdti DTS cosmo 2014
ex: Astra J 1,7cdti DTJ cosmo 2012
ex: Astra G 1,6 16v LPG
ex: S105L
ex: Astra J ST 1,7cdti DTS cosmo 2014
ex: Astra J 1,7cdti DTJ cosmo 2012
ex: Astra G 1,6 16v LPG
ex: S105L
Ja má v aute toto:(neberte to ako reklamu, no s touto vôňou mám najlepšie skúsenosti a má aj výdrž) vonia skoro autenticky ako nové auto. Auto mám 1,5 roka a ešte vždy keď otvorím dvere, tak vonia ako keď som ho kúpil.Freezer píše:Nemate nekdo doporuceni na nejaky air freshner nebo nejaky cistici prostredek, ktery voni jako nove auto ?
OPEL Astra J 1.6 Notchback - Cosmo
California scents jsou super, jen nektere maji kratkou vydrz. Ja ujizdim hlavne na visni. Ale vuni noveho auta jeste paradne udela Chemical Guys New Car Smell Premium Air Freshener & Odor Eliminator 
Odesláno pomocí TAPATALK

Odesláno pomocí TAPATALK
Všechno jde, jen malé děti se musí nosit.
Opel Astra J Hatchback, 1.4, 103 kW, LPG: astra-j.cz/viewtopic.php?f=17&t=380
DetailingClub.cz
Opel Astra J Hatchback, 1.4, 103 kW, LPG: astra-j.cz/viewtopic.php?f=17&t=380
DetailingClub.cz
je fajn ze to niekto založil
dik za napad hošani určite vyskušam
tá nova vona auta je otras mam stromček no ale žeby to niejako voňalo nemožem povedať
dik za napad hošani určite vyskušam

tá nova vona auta je otras mam stromček no ale žeby to niejako voňalo nemožem povedať

[color=#FF0000]Nová láska ♡♡♡[/color]
[b]Opel Astra J Cosmo 2.0 CDTi (121kw) OPC line + AFL + Infinity[/b]
[b]Opel Astra J Cosmo 2.0 CDTi (121kw) OPC line + AFL + Infinity[/b]
No prave.. Nechci stromecek jako kazdy Pepa, co to kupuje do škodarny. Ne že by žádný nevoněl. Obcas mi teda nektery prijde spis jako vune do kabinky na zachod cerpaci stanice Shell, kde si musite zaplatit 15,- Kč pri vstupu, ktere ale pozor, za nakup jakekoli nepotrebnosti dostanete zpet. Sláva nápadům 
No kazdopadne stromky ne-e
Dik za tipy..Vyzkousim

No kazdopadne stromky ne-e

Dik za tipy..Vyzkousim
Nejdůležitější je dojet vcelku. Spěchání a silnice nejsou kamarádi. Nespěchejte. :)