miro_c píše:po prehratí sw funguje riadenie tak ako ma
Dufam ze to nieje tak ze ak nastane chyba v SW tak auto moze samo zabocit mimo cestu ...
Predpokladam ze SW riadi len ucinok posilovaca. Alebo je to inak?
miro_c píše:po prehratí sw funguje riadenie tak ako ma

som tomu prestal doverovat. tak som isiel znovu do servisu a to u bol asi aj cas prvej garancky cca 30000 km v roku 2014 a ked som im to povedal, tak hned ano ano uz taky problem evidujeme, ozvalo sa nam s tym uz vela ludi a je to chybny el. posilovac riadenia a ze ho musia v ratane zaruky vymenit. vymenili, ten servis trval cca 5 hodin a teraz mam najazdenych uz 60000km a po druhej garancke nemam uz s tym ziaden problem. teda od vymeny posilovaca je to super. takze nema to nic s gumami ani vetrom ani poziciou hviezd na nebi nic spolocne
 som tomu prestal doverovat. tak som isiel znovu do servisu a to u bol asi aj cas prvej garancky cca 30000 km v roku 2014 a ked som im to povedal, tak hned ano ano uz taky problem evidujeme, ozvalo sa nam s tym uz vela ludi a je to chybny el. posilovac riadenia a ze ho musia v ratane zaruky vymenit. vymenili, ten servis trval cca 5 hodin a teraz mam najazdenych uz 60000km a po druhej garancke nemam uz s tym ziaden problem. teda od vymeny posilovaca je to super. takze nema to nic s gumami ani vetrom ani poziciou hviezd na nebi nic spolocne 
 ale aspon, ze mi vymenili ten posilovac a uz to nerobi. Ale neviem oni hovorili, ze ja nie som jediny co to mam a ze to budu menit na viacerych astrach.
 ale aspon, ze mi vymenili ten posilovac a uz to nerobi. Ale neviem oni hovorili, ze ja nie som jediny co to mam a ze to budu menit na viacerych astrach. auto už jede rovně když je volant rovně ale příjde mi to stále nějaké divné
 auto už jede rovně když je volant rovně ale příjde mi to stále nějaké divné  jsem z toho docela zklamanej.
 jsem z toho docela zklamanej.| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |