vymena radia

Vše co se týká palubního počítače, navigace, zapojení repro, radia atd..

Moderátoři: Astra - R@SAG, Radoš92

Odpovědět
lado1234
Příspěvky: 82
Registrován: stř 03. úno 2016 16:37:43

vymena radia

Příspěvek od lado1234 » ned 02. črc 2017 12:55:43

Caute viem je toho tu dost popisane ale otazka chcem vymenit radio cd400 ale su radia s windows a android system ktore by ste odporucili ja sa priklanam viac k windowsu ale neviem ako je to u cd400 s tlacitkom GONFIG bude fungovat vsetko dakujem za odpovede
astra sport tourer 1.7 81kw 2012

Reklama
 

Desirehd
Příspěvky: 90
Registrován: pon 27. led 2014 10:14:48

Re: vymena radia

Příspěvek od Desirehd » ned 02. črc 2017 17:39:36

Tak ja tiež nad tým uvažujem že vymením stare radio za nové.Radšej by som chcel s androidom,lebo ma podla mna viac možností ,ked budeš chcieť v buducnosti nejaku apku pridať ,ale je aj zase drahší približne o 120eur http://www.dvdautoradia.sk/dvdautoradia ... h-BLACKBOX
Opel astra ST 103kw LPG

lado1234
Příspěvky: 82
Registrován: stř 03. úno 2016 16:37:43

Re: vymena radia

Příspěvek od lado1234 » ned 02. črc 2017 18:14:45

Desirehd píše:Tak ja tiež nad tým uvažujem že vymením stare radio za nové.Radšej by som chcel s androidom,lebo ma podla mna viac možností ,ked budeš chcieť v buducnosti nejaku apku pridať ,ale je aj zase drahší približne o 120eur http://www.dvdautoradia.sk/dvdautoradia ... h-BLACKBOX
tak ja ktomu nepotrebudem pridavat appky lebo cim viac dotoho budes davat tym to bude horsie ist myslim mrznut
astra sport tourer 1.7 81kw 2012

rdone
Příspěvky: 21
Registrován: pon 18. kvě 2015 16:16:41

Re: vymena radia

Příspěvek od rdone » ned 02. črc 2017 18:28:13

Mal som WinCE a teraz mam Android.

Nepredstavuj si ze WinCE = windows - je to Operacny system z praveku na ktory sa uz nic nove nevytvara.
Nespolupracuje s novymi periferiami (Napr pripojit smartphone a prehravat napr. Spotify mozes zabudnut).
Hardware radia s WinCE je tiez z praveku - 1 jadrovy CPU na urovni vykonu iPhone 1 a 128-256KB RAM
- to je smiesne (tuknes na pismeno a cakas 5s kym sa v navigacii zobrazi).

Doporucil by som !rozhodne! android s co nasilnejsim CPU a RAM.

napr. 8 jadrovy CPU a 2 GB RAM:
http://www.ebay.com/itm/7-Android-6-0-C ... NL&vxp=mtr

Prve radio som si kupil v CR - budem mat zaruku a podporu, si hovorim - cakal som nan 1,5 mesiaca a podporu
som nedostal ziadnu - len prelepeny balik z Ciny. Ziadny navod v CJ/SK. Iba ma to stalo o 33% viac nez na eBay.

Druhe Android radio - som kupil cez eBay za polovicu ceny starsieho radia a prislo mi za 3 tyzdne.

viz. moje prispevky -
http://www.astra-j.cz/viewtopic.php?f=1 ... =10#p17585
http://www.astra-j.cz/viewtopic.php?f=1 ... =20#p17588
Naposledy upravil(a) rdone dne ned 02. črc 2017 18:44:26, celkem upraveno 2 x.

lado1234
Příspěvky: 82
Registrován: stř 03. úno 2016 16:37:43

Re: vymena radia

Příspěvek od lado1234 » ned 02. črc 2017 18:42:36

rdone píše:Mal som WinCE a teraz mam Android.

Nepredstavuj si ze WinCE = windows - je to Operacny system z praveku na ktory sa uz nic nove nevytvara.
Nespolupracuje s novymi periferiami (Napr pripojit smartphone a prehravat napr. Spotify mozes zabudnut).
HW radii s WinCE je tiez z praveku - 1 jadrovy CPU a 128-256KB RAM - to je smiesne.

Doporucil by som !rozhodne! android s co nasilnejsim CPU a RAM.

napr. 8 jadrovy CPU a 2 GB RAM:
http://www.ebay.com/itm/7-Android-6-0-C ... NL&vxp=mtr

Prve radio som si kupil v CR - budem mat zaruku a podporu, si hovorim - cakal som nan 1,5 mesiaca a podporu
som nedostal ziadnu - len prelepeny balik z Ciny. Ziadny navod v CJ/SK. Iba ma to stalo o 33% viac nez na eBay.

viz. moje prispevky -
http://www.astra-j.cz/viewtopic.php?f=1 ... =10#p17585
http://www.astra-j.cz/viewtopic.php?f=1 ... =20#p17588
Naposledy upravil(a) lado1234 dne ned 02. črc 2017 19:39:41, celkem upraveno 1 x.
astra sport tourer 1.7 81kw 2012

lado1234
Příspěvky: 82
Registrován: stř 03. úno 2016 16:37:43

Re: vymena radia

Příspěvek od lado1234 » ned 02. črc 2017 19:33:18

http://www.dgautodoplnky.sk/sk/auto-hif ... pel-30684/ povodne by som chcel kupit toto ale neviem ako to bude z tlacitkom gonfin ci bude fungovat
astra sport tourer 1.7 81kw 2012

Uživatelský avatar
blesk
Příspěvky: 1520
Registrován: ned 05. dub 2015 21:33:57
Bydliště: CR/SR

Re: vymena radia

Příspěvek od blesk » ned 02. črc 2017 22:40:40

Config by mal fungovat u Android radii, na youtube su videa od uzivatelov a config im funguje. Windows som ani nehladal, ma jedinu vyhodu, ze je lacnejsi, ale nestoji to za to. ebay ma podla mna tu nevyhodu, ze ma drahe postovne. Aliexpress ma postovne dotovane cinskou vladou, takze je casto zdarma. Treba ale pocitat s clom.
Astra J - ST - Cosmo, AFL, AGR, CDC - 1.4T NET 103kW 2/2011

lado1234
Příspěvky: 82
Registrován: stř 03. úno 2016 16:37:43

Re: vymena radia

Příspěvek od lado1234 » ned 02. črc 2017 22:56:46

uz ani neviem ze co kupit kolko ludi tolko chuti niekto vravi ze android mrzne ze lepsie je windows a naopak a z ciny nechcem kedze je to dost penazi a reklamacia potom bude asi problem
astra sport tourer 1.7 81kw 2012

Uživatelský avatar
OldStanda
Příspěvky: 403
Registrován: úte 04. srp 2015 16:38:15
Bydliště: Ostrava

Re: vymena radia

Příspěvek od OldStanda » pon 03. črc 2017 8:59:33

S tou reklamací bych si nebyl jistý, protože ten obchod to objedná taky z Číny a tobě to jen přepošle. Při reklamaci se budou vymlouvat na neodbornou montáž tzn. špatné zapojení, které rádio poškodilo a kdoví čím ještě.
A hlavně vezmi rozum do hrsti, WinCE se cca 8 let nevyvíjí a opravdu to je mrtvý systém se zoufalými parametry. Číňanům to je jedno, ze starých zbytků něco vyrobí a vrznou tam předpotopní navigaci s kdoví jak starými mapami. Kdyby v tom nakonec bylo staré iGO8 nebo Primo, tak půl bídy, ale ty jsou dnešními navigacemi dávno překonány (algoritmy, službami jako TMC apod.). Nové mapy do nich sice dostaneš, ale minimálně využiješ jejich potenciál. Viděl jsi někdy pořádnou navigaci, navádění pomocí TTS (žádné předmluvené dvouslovné povely), detailní náhledy křižovatek + rondelů + dálničních exitů atd. viz. youtube.
Pokud má Android alespoň 2GB RAM, tak je vždy použitelný, jenže taky hodně záleží na implementaci systému, což bude pro Číňany oříšek a ruku do ohně bych za ně nedal. Každopádně je to jediná alternativa a teoreticky je to telefon ve větší krabici, což i Číňani jakž takž umí. A pokud nemáš zkušenost, jak dostat nějakou "pajcnutou" navigaci do telefonu, tak taky pozor, protože můžeš mít rádio se super parametry a to je vše. Jak jsem pochopil, tak asi nakoupené navigace na Google Play nemáš.
Astra - 07/2015 - 103kW

lado1234
Příspěvky: 82
Registrován: stř 03. úno 2016 16:37:43

Re: vymena radia

Příspěvek od lado1234 » pon 03. črc 2017 9:14:36

OldStanda píše:S tou reklamací bych si nebyl jistý, protože ten obchod to objedná taky z Číny a tobě to jen přepošle. Při reklamaci se budou vymlouvat na neodbornou montáž tzn. špatné zapojení, které rádio poškodilo a kdoví čím ještě.
A hlavně vezmi rozum do hrsti, WinCE se cca 8 let nevyvíjí a opravdu to je mrtvý systém se zoufalými parametry. Číňanům to je jedno, ze starých zbytků něco vyrobí a vrznou tam předpotopní navigaci s kdoví jak starými mapami. Kdyby v tom nakonec bylo staré iGO8 nebo Primo, tak půl bídy, ale ty jsou dnešními navigacemi dávno překonány (algoritmy, službami jako TMC apod.). Nové mapy do nich sice dostaneš, ale minimálně využiješ jejich potenciál. Viděl jsi někdy pořádnou navigaci, navádění pomocí TTS (žádné předmluvené dvouslovné povely), detailní náhledy křižovatek + rondelů + dálničních exitů atd. viz. youtube.
Pokud má Android alespoň 2GB RAM, tak je vždy použitelný, jenže taky hodně záleží na implementaci systému, což bude pro Číňany oříšek a ruku do ohně bych za ně nedal. Každopádně je to jediná alternativa a teoreticky je to telefon ve větší krabici, což i Číňani jakž takž umí. A pokud nemáš zkušenost, jak dostat nějakou "pajcnutou" navigaci do telefonu, tak taky pozor, protože můžeš mít rádio se super parametry a to je vše. Jak jsem pochopil, tak asi nakoupené navigace na Google Play nemáš.
nie nemam ale mam v telefone navigaciu sygic najnovsiu2017 takze vravis ze ten link co som dal vyssie na to radio z win nepostacuje ved to budem pouzivat na pocuvanie hudby a semtam navigaciu nepotrebujem tam ako v mobile hry a same aplikacie co spomaluju system
astra sport tourer 1.7 81kw 2012

Odpovědět